МАГНЕХАРТ Актив

Things

Хранителна добавка с подсладител

МАГНЕХАРТ Актив е хранителна минерална добавка с магнезий и калий, които допринасят за намаляването физическата и психическа умора, за здрави мускули и нормално функциониране на стомашно-чревната система. Благоприятстват електролитния баланс, допринасят нормалното състояние на метаболизма и производството на енергия. Магнезият допринася за нормалния синтез на белтъчини, нормална психична функция и нормалното състояние на костите и зъбите. Участва в процеса на делене на клетките. Наличието на калий, допринася за нормалното функциониране на нервната и мускулната системи, както и за поддържане на нормално кръвно налягане. Шафранката оказва благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система.

Съставки: малтодекстрин, калиев цитрат, калиев глюконат; регулатор на киселинността: натриев карбонат; L-аспарагинова киселина, магнезиев оксид, магнезиев цитрат; подкислители: лимонена киселина, винена киселина; аромат; антислепващ агент: силициев диоксид; подсладител: сукралоза; шафранка(Carthamus tinctorius L. flowers) на прах.

Помощни вещества: Микрокристална целулоза, натриев гликонат, магнезиев стеарат, колоиден силициев диоксид, стеарин

Съставки при Дневен прием - 1 саше

Калий - 330 mg (16% ПДП*)

L-aспарагинова к-на - 330 mg

Магнезий - 225 mg(60% ПДП*)

Шафранка - 4,2 mg

*ПДП-Препоръчителен дневен приемВажно: Да не се превишава препоръчителния дневен прием. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и балансирано хранене, и здравословен начин на живот.

Съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, недостъпно за малки деца.

Най-добър до: Виж маркировката

Парт.номер: Виж маркировката